Vierde editie Vogue Fashion’s Night Out Amsterdam trekt duizenden bezoekers

Schermafbeelding 2015-09-11 om 14.02.12Donderdagavond 11 september vierde Vogue Nederland uitbundig de mode met een geslaagde vierde editie van Vogue Fashion’s Night Out. Dit internationale Vogue-event vond voor het eerst plaats in New York in 2009 en werd door Anna Wintour bedacht om winkelbezoek te stimuleren. Dit jaar was de grootste Amsterdamse editie tot nu toe, met live-optredens, customized ontwerpen, limited edition-producten en instore events in meer dan zestig deelnemende winkels in het Museumkwartier.

Om 18.00 uur vertrok een openingsparade van vier Mercedes-Benz-oldtimers, voorgegaan door een jazzband, vanuit de Van Baerlestraat richting de speciale Vogue-store in de Hobbemastraat. Daar verklaarde Vogue-hoofdredacteur Karin Swerink ten overstaan van een enthousiaste menigte Fashion’s Night Out voor geopend.

Lees ook:Tweede editie VOGUE Fashion’s Night Out Amsterdam groot succes
Lees ook:VOGUE Fashion’s Night Out Amsterdam grootser dan ooit
Lees ook:Vogue Fashion’s Night Out komt naar Nederland
Lees ook:Mercedes-Benz titelsponsor Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Vogue Fashion’s Night Out 4 September 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>