VOGUE Fashion’s Night Out Amsterdam grootser dan ooit

Vogue Fashion's Night Out 2014Donderdagavond stond het centrum van Amsterdam volledig in het teken van VOGUE Fashion’s Night Out. VOGUE Nederland vierde uitbundig de mode met een zeer geslaagde derde editie van dit internationale event. Met nóg meer liveoptredens, customized ontwerpen, limited edition-producten en instore events dan vorig jaar – in meer dan 65 deelnemende winkels in de P.C. Hooftstraat, de Van Baerlestraat, de Bijenkorf en op de Dam – trok de avond duizenden bezoekers.

Om 18.00 uur kwamen op 12 Harley-Davidsons op de Dam aan: hoofdredacteur Karin Swerink, ontwerper Zoe Karssen en de VOGUE-redactie, waar Swerink de derde editie van de Amsterdamse Fashion’s Night Out voor een enthousiaste menigte opende.

De Bijenkorf stroomde meteen vol voor de innovatieve modeshow, maar ook voor de MOAM-talks, met mode-experts als Marga Weimans en Jan Jansen. Mattijs van Bergen presenteerde er zijn sieradencollectie, Ilja Visser bewerkte T-shirts en Lernert & Sander lanceerden hun tweede parfum. Ook konden VOGUE-lezers op de foto bij Designer Vintage en werd de Vogue Over-boekenserie ‒ over gerenommeerde ontwerpers ‒ gelanceerd.

In de Hobbemastraat bevond zich de VOGUE-Souvenirshop, een exclusieve one night only pop-upstore met in de collectie onder meer het Fashion’s Night Out T-shirt, ontworpen door Zoe Karssen. Per verkocht shirt gaat € 5 naar dance4life. Intussen ontstonden in de P.C. en de Van Baerlestraat spontane straatfeestjes, met rijen fashion fans voor hun favoriete boetiek, genietend van cocktails en natuurlijk champagne.

Lees ook:Vogue Fashion’s Night Out komt naar Nederland
Lees ook:Vierde editie Vogue Fashion’s Night Out Amsterdam trekt duizenden bezoekers
Lees ook:Vogue Fashion’s Night Out 4 September 2014
Lees ook:Tweede editie VOGUE Fashion’s Night Out Amsterdam groot succes
Lees ook:Bijenkorf Vogue Fashion’s Night Out met spraakmakende namen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>