Mercedes-Benz titelsponsor Amsterdam Fashion Week

Amsterdam. Mercedes-Benz Nederland heeft zich als titelsponsor verbonden aan de prestigieuze Amsterdam Fashion Week. Met ingang van de komende editie (17-27 januari 2014) gaat hét Nederlandse mode-evenement door het leven als Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Het is voor het eerst dat de Amsterdamse Fashion Week een titelsponsor heeft. Mercedes-Benz is tevens hoofdsponsor van toonaangevende Fashion Weeks in o.a. New York, Milaan, Parijs, Londen en Berlijn. De overeenkomst bevestigt hiermee ook het toenemende internationale belang van Amsterdam als ‘Fashion Capital’.

Mercedes-Benz en mode gaan traditioneel goed samen. Belangrijke raakvlakken daarbij zijn stijl en design. Met de sponsoring van belangrijke Fashion Weeks over de hele wereld vervult het merk een actieve rol in het stimuleren van talentvolle en ambitieuze mode-ontwerpers.

 

Lees ook:Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam maakt programma bekend
Lees ook:Hotelkamers aangekleed als modellen tijdens fashion week
Lees ook:L’Oréal Professionnel beëindigd samenwerking met Mercedes – Benz FashionWeek Amsterdam.
Lees ook:Haagse modewandelroute naar Mercedes-Benz Dutch Fashion Awards
Lees ook:Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam internationaal succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>