Elite Model Look gaat samenwerking aan met Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam en Orange Babies

Elite Model Look gaat de samenwerking aan met Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam en brengt de modellen in spe daarmee naar het hart van de Nederlandse modewereld. Om een stukje bewustzijn onder haar doelgroep te creëren gaat Elite Model Look samenwerken met Orange Babies.

Amsterdam, Juli 2015 – Elite Model Look organiseert voor de allereerste keer een castingdag tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Op zondag 12 juli opent de Westerunie, op het FashionWeek terrein, tussen 13 en 17 uur haar deuren voor jongens en meisjes die in de voetsporen willen treden van topmodellen als Gisele Bündchen, Constance Jablonski, Lara Stone, Alessandra Ambrosio en Cindy Crawford, allen ontdekt door de grootste internationale modellencompetitie ter wereld: Elite Model Look.

Deelnemers aan de Elite Model Look castingdag krijgen daarnaast op zondag 12 juli toegang tot een tweetal shows tijdens het Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam catwalk programma, Tailor & Elbaz en Monique Collignon Couture Light. Speciale kaarten zijn te bestellen via de ticket-link op de website: http://www.elitemodellook.com/nl/editie2015.html, waarbij Elite Model Look deelnemers een tweede persoon kosteloos meenemen.

Na castingdagen in Spijkenisse, Amsterdam en Utrecht, een halve finale en bootcamp betreden 20 finalisten tijdens de Nederlandse finale de catwalk, in de prachtige Amsterdamse Beurs van Berlage. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam is het doel voor de winnende jongen en het winnende meisje om een plek te bemachtigen in de grootse internationale finale. Hier zullen talenten uit maar liefst 70 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren.
Naast de samenwerking met Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, bundelt Elite Model Look dit jaar ook de krachten met Orange Babies.

In de campagne en tijdens de landelijke castingdagen wil Elite Model Look een stukje bewustzijn onder haar doelgroep creëren. Dit door tijdens de castingdagen bezoekers op te roepen zich in te schrijven voor Orange Babies. Daarnaast stelt Elite Model Look een uniek veilingitem beschikbaar tijdens het jaarlijkse Orange Babies Ball. Tijdens de Nationale Elite Model Look bootcamp in het Fort Resort Beemster krijgen de finalisten een uitgebreide workshop over het werk van Orange Babies en zullen zij zich tijdens het jaarlijkse Orange Babies Ball zelf inzetten door onder andere veilingitems te showen en het eindbedrag bekend te maken.

Lees ook:Doutzen Kroes aanwezig op Amsterdam Fashion Week 2015
Lees ook:Nieuwe zoektocht naar Elite model
Lees ook:Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam maakt programma bekend
Lees ook:Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam internationaal succes
Lees ook:Lieke is winnares Elite Model Look 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>