Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam internationaal succes

Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam kijkt terug op een bijzonder succesvolle 20e jubileumeditie. Onder grote nationale en internationale belangstelling presenteerden talentvolle, startende én gevestigde ontwerpers zich in Amsterdam aan de mode-industrie en aan het mode-minnend publiek. Steeds meer mensen raken bekend met het grootste modespektakel van Nederland. De groeiende betrokkenheid van professionals, partners en consumenten biedt Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam en de Nederlandse mode-industrie een veelbelovende toekomst.

De wintereditie 2014 van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam heeft ruim 25.000 bezoekers getrokken. Het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam vormde het fraaie decor voor maar liefst 30 professionele catwalkshows. Tijdens de catwalkshows legden 418 modellen een gezamenlijke afstand af van bijna 42 kilometer. Meer dan ooit werd de catwalk creatief geïnterpreteerd. 8 Shows werden begeleidt door zang of een live band. De livestream van de shows werd 14.000 keer bekeken en #MBFWA is bijna 20.000 keer gebruikt. 10.000 goodiebags zijn uitgedeeld aan bezoekers van de catwalk shows en de speciaal door Piet Paris ontworpen tas is in handen gekomen van nog eens 5.000 mensen door heel Nederland.
De rode loper van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, voorheen alleen betreden door professionals en genodigden, was tijdens de jubileumeditie meer dan voorheen toegankelijk voor consumenten. Niet alleen door de road show, die behalve Amsterdam ook Den Haag, Rotterdam, en Utrecht aandeed, maar ook door 10-days Downtown. In 10 culturele instellingen kon een groot publiek 10 dagen lang van een scala aan modetalent genieten. Modeliefhebbers kunnen voor de komende edities van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam wederom kaarten bemachtigen, door zich aan te melden voor de Frontrow Club.

Lees ook:Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam maakt programma bekend
Lees ook:Mercedes-Benz titelsponsor Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam catwalkprogramma bekend
Lees ook:De zondag van de Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Doutzen Kroes aanwezig op Amsterdam Fashion Week 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>