H&M lanceert Studio collectie in maandlandschap

Kendall Jenner_Gigi Hadid H&M show Paris

Sport en futurisme stonden gisteravond centraal tijdens de presentatie van de H&M Studio najaars-/wintercollectie 2015 in het Grand Palais in Parijs. Modellen als Kendall Jenner, Gigi Hadid en Edie Campbell showden items uit H&M’s key collectie voor het aankomende seizoen. Naast een sportieve en futuristische look bevat de collectie een mix van functionele en vrouwelijke gelaagde items. Solange Knowles, Audrey Tautou en Noomi Rapace behoorden tot de gasten die front row bij de H&M Studio-show tijdens Paris Fashion Week zaten. Het Grand Palais was speciaal voor het event omgetoverd tot een maanlandschap.

Ruimteschepen rond de catwalk creëerden de illusie van een ‘fashion’ maanlanding. De show werd geopend door stijlicoon en muziekproducent Caroline de Maigret. Ze maakte haar entree over de catwalk als eerste vrouw op de maan, om vervolgens vanuit een ruimtecapsule met een live dj-set de show in gang te zetten.

Bij het evenement waren 600 internationale journalisten en gasten aanwezig. Daarnaast kon een wereldwijd publiek de show live volgen via hm.com. De presentatie was in handen van de Franse modejournaliste en tv-presentatrice Alexandra Golovanoff.

“Deze H&M Studio-collectie bruist van de energie. Ik ben helemaal weg van de sportieve en futuristische items die perfect combineren met functionele buitenkleding en de tomboy glamour van lurex en pailletten”, aldus Ann-Sofie Johansson, creatief adviseur bij H&M.

Jacks en mantels met ritsen en slim fit pantalons creëerden een sportieve look op de H&M Studio-catwalk en werden gecombineerd met functionele items zoals anoraks met capuchon en jumpsuits met ritssluiting, terwijl lurex knitwear en jurken voor futuristische glansaccenten zorgden.

H&M Studio is H&M’s limited edition-collectie met key items voor het seizoen, die zijn ontworpen door een toegewijd inhouse designteam. De najaars-/wintercollectie 2015 is vanaf 10 september verkrijgbaar in ongeveer 200 H&M-winkels wereldwijd en online.

Lees ook:H&M Studio brengt dit najaar nonchalante elegantie naar Parijs
Lees ook:H&M Studio AW16 collectie in het teken van vrouwelijkheid, kracht en individualiteit
Lees ook:Karl Lagerfeld toont Byzantijns-geïnspireerde Chanel collectie
Lees ook:Eén grote optocht bij show Sonia Rykiel voor H&M
Lees ook:Primark lanceert aw16 menswearcollectie vol mannenmodetrends

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>