REWEAR maakt designer items voor iedereen toegankelijk

Rewear AppOnlangs lanceerde REWEAR de eerste fashion-trade app in Nederland voor de eerste 100 ambassadors. Zij zullen aankomende maand de app met elkaar testen, welke 2 oktober 2014 live gaat voor het grote publiek. De eerste gebruikers hebben designer-items ingelegd die ze van elkaar kunnen lenen, van Chanel-pumps tot de felbegeerde Kelly bag van Hermes.

REWEAR
De deel-economie gaat vandaag de dag een steeds grotere rol innemen; mensen delen huizen, voedsel en auto’s dus waarom niet ook hun garderobe? REWEAR is een mobiele app waarmee gebruikers fashion items met elkaar uit kunnen wisselen; Een worldwide community die er voor zorgt dat fashion items hergebruikt worden en niet doelloos in de kast blijven hangen.

HOE WERKT REWEAR
Sharing is caring staat voorop bij REWEAR, als gebruiker leg je 1 item in, zodat je 1 item kunt lenen. Er zijn twee abonnementsvormen beschikbaar, de gratis versie en de Elite versie. Met de gratis versie kan de gebruiker alle merken naar keuze inleggen om te delen. Met de Elite versie kan de gebruiker alleen designer items inleggen om te delen. Kosten van de Elite versie: € 24,95 per maand. Hierbij zit tevens een verzekering én is er de mogelijkheid een REWEAR-stylist in te schakelen.

Lees ook:Zweden lanceert ShareWear – onbetaalbare mode
Lees ook:Nederlandse fashion library LENA opent deuren
Lees ook:Mattia Creanza en Anouk Thijssen winnen Elite Model Look Nederland 2015
Lees ook:Swipe & Shop lanceert nieuwe feature: gesture recognition
Lees ook:Nieuwe zoektocht naar Elite model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>