Sergio Herman lanceert LXRY Magazine in The Jane

Vandaag heeft sterrenchef Sergio Herman in The Jane in Antwerpen zijn eigen magazine gelanceerd: de zomereditie van LXRY Magazine. Als gast hoofredacteur heeft Sergio Herman een magazine samengesteld met zijn eigen mix van travel & experiences, cars & gadgets, food & drinks, interior & design en fashion & beauty. Een zeer exclusieve Herenlunch in restaurant The Jane met 35 vooraanstaande gasten markeerde de lancering: variërend van voetballer Ronald de Boer, de Belgische band Triggerfinger, chef-kok Peter Lute, presentator Martijn Krabbé tot Yves Gijrath, en vele anderen. Tevens werd bekend gemaakt wie het stokje van Sergio Herman overneemt: het designerkoppel Jan en Monique des Bouvrie vormt de gasthoofdredactie van de wintereditie van 2014. Voor meer informatie zie www.lxry.nl

Lees ook:Ontwerpers en hun plotselinge liefde voor sneakers
Lees ook:Couturiers ontwerpen Leger des Heils kleding
Lees ook:Modevisie: Zo maak je sneakers nog modieuzer
Lees ook:Yves Rocher op 79-jarige leeftijd overleden
Lees ook:Lancering LXRY by Jan & Monique des Bouvrie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>