Ontwerpers en hun plotselinge liefde voor sneakers

Wat hebben ontwerpers toch opeens met sneakers? De één na de andere designsneaker verschijnt op de markt. Nu is het weer de Belgische Ann Demeulemeester die in het voorjaar van 2009 met een eigen sneakercollectie komt. Erg mooi vind ik deze halfhoge canvas sneaker overigens niet. Geef mij maar de pumpsneakers van Sergio Rosso for Puma.

Lees ook:Modevisie: Zo maak je sneakers nog modieuzer
Lees ook:Must-have: Sergio Rosso voor Puma sneakerhakken
Lees ook:Oude Puma’s in nieuw jasje
Lees ook:BBQen met Puma
Lees ook:Witte sneaker nog altijd razendpopulair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>