Tweede editie Nike We Own The Night

nike we own the night amsterdamOp zaterdag 7 juni vond de tweede editie plaatst van Nike’s 10km women’s run ‘We Own The Night’. Met bijna 4.000 deelneemsters aan de start van de race werd er gerend dwars door het historisch centrum van Amsterdam; onder het Rijksmuseum door, door de P.C. Hooftstraat, over de Prinsengracht en door het Vondelpark.

De women-only race ging van start in de Nike race village in het Olympisch Stadion op de beats van Eva Simons. Voor de race konden de deelneemsters in de Nike Race Village op de foto in de Vogue Photobooth, hun haar en nagels extra race klaar laten maken, shoppen in de Nike Store en advies krijgen over de juiste schoenen en Nike+. Tijdens de race waren er verschillende running experiences zoals de Goddess Gate van Cata Pirata om de deelneemsters extra te motiveren. Bij de finish werden de dames opgevangen door de host van de avond, Arie Boomsma. De spectaculaire avond werd afgesloten met een optreden van Aeroplane.

Van elke inschrijving voor We Own The Night ging 5 euro naar Kids Aktief, een organisatie die zich richt op het stimuleren van sportactiviteiten voor kinderen. Daarnaast doneert Nike een extra bedrag voor elke kilometer die is afgelegd door de deelnemers.

Lees ook:Arie Boomsma prijst Blackstone aan
Lees ook:The Boyscouts ontwerpt We Run Amsterdam ‘medaille’ voor Nike
Lees ook:Arie Boomsma wederom in Blackstone campagne
Lees ook:Maasmechelen Village plaatst reusachtige Converse Gymp
Lees ook:SYOU COFFEE ROUTE DOOR AMSTERDAM, ROTTERDAM EN UTRECHT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>