The Boyscouts ontwerpt We Run Amsterdam ‘medaille’ voor Nike

Nike heeft het Nederlandse sieradenlabel The Boyscouts, voor het tweede jaar op rij, gevraagd een speciaal sieraad te ontwerpen voor de jaarlijkse Nike Women’s 10KM run.

Om de race die iedere deelnemer aflegt te bezegelen, ontwerpt The Boyscouts eigenaar Zelda Beauchampet wederom een ‘medaille’, ditmaal in de vorm van een armband. De puur zilveren armband is geïnspireerd op de Amsterdamse grachtengordel. In de armband zijn zowel symbolen van Nike als van de race en The Boyscouts ingegraveerd. Het sieraad is een blijvende herinnering aan de persoonlijke overwinning van elke deelneemster.

“Omdat de Nike Women’s 10km run wereldwijd wordt gelopen vond ik het belangrijk dat de medaille symbool staat voor de plek waar je de run loopt. De iconische grachtengordel is zo bepalend voor de vorm van Amsterdam, dat ik deze als inspiratiebron heb gebruikt voor de vorm van de armband,” vertelt Zelda Beauchampet.

Lees ook:Tweede editie Nike We Own The Night
Lees ook:100% Personality met de sieraden van Spinning Jewelry
Lees ook:Win een JWLZ armband die geluk brengt
Lees ook:The Boyscouts X De Intuïtiefabriek sieradendoosje
Lees ook:Nike F.C. viert 20 jaar voetbal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>