Win: 8 x Primark tegoedbon t.w.v. €25,-

Primark heeft er sinds kort een extra lingerielijn bij. De nieuwe collectie van de lingerielijn werd ongeveer een week geleden gelanceerd en is inmiddels in alle winkels te koop (prijzen beginnen bij €4 voor slips en €8 voor BH’s).

Winactie
Wil jij jouw liefde dit jaar met Valentijn verrassen met een spannend setje? Doe dan mee met de Fashion.blog x Primark x Valentijnsactie. Fashion.blog.nl mag komende week maar liefst acht Primark tegoedbonnen weggeven t.w.v. €25,-. Genoeg tegoed om zo’n drie verschillende lingeriesetjes van te scoren, maar ook te gebruiken voor al het andere modegoed van de betaalbare keten. Bovendien wordt de gift card feestelijk verpakt naar je toegestuurd en ontvang je een extra Primark Valentijnscadeautje.

Zo doe je mee!
Zie jij het wel zitten komende Valentijnsdag in een stijlvol setje door te brengen? Neem dan deel aan deze winactie. Volg Fashion.blog’s TessvanDaelen op Twitter en plaats de boodschap “Retweet & Win: Volg @TessvanDaelen op Twitter en win 8 x €25 Primark shoptegoed. #Retweet #Win” op jouw persoonlijke Twitterpagina.

De 8 winnaars zijn:

@stefloon @Regenboogje87 @Lauramaasss @joanplay @debbievangessel @Rbinhs @ArankaKooijmans @BrigittVB

Van harte proficiat en veel plezier met jullie prijs!

 

 

Lees ook:Win een nieuwe outfit van Warehouse!
Lees ook:Win een nieuwe outfit van Oasis!
Lees ook:Primark opent derde Nederlandse vestiging in Zaandam
Lees ook:Fashion.blog speelt voor Sinterklaas: Win luxe Australian chocoladeletters
Lees ook:Primark lanceert betaalbare feestcollectie vol glitter en glamour

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Win: 8 x Primark tegoedbon t.w.v. €25,-

  1. Nikki

    Super leuk, hoop dat ik win!

      /   Reply  / 
  2. Steffie

    Ik maak graag kans. Leuk dat ze nu ook een lingerie lijn hebben. Die bon is in 5 minuten op weet het zeker. Nog even naar rotterdam, maar binnenkort kan ik in een knipoog in de primark zijn wanneer deze opent in eindhoven! Super zin in. Groetjes

      /   Reply  / 
  3. Fleur

    Leuke Winactie zeg! Ben nog nooit bij een Primark geweest maar doe graag mee want lees en hoor er altijd zoveel positiefs over! En heb al ruim 2 maanden geen kleding gekocht… Dus kans maken op het shoptegoed doe ik graag :)

      /   Reply  / 
  4. joseke verachten

    Leuke actie voor men favoriete shop , als ik de primark binnen ga kom ik altijd overladen terug thuis :-) xoxo joseke

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>