Fashion.blog speelt voor Sinterklaas: Win luxe Australian chocoladeletters

Sinterklaas is weer in het land en ook bij Fashion.blog op de redactie verdwijnt de ene na de andere zak met chocolade kruidnoten en taaitaai poppen. Omdat we niet alleen van al dat lekkers willen snoepen, spelen wij deze maand ook een beetje voor Sinterklaas. Fashion.blog mag namelijk acht luxe Australian chocoladeletters weggeven.

De luxe fairtrade chocoladeletters zijn behalve mooi en lekker ook verantwoord. Ze zijn bereid uit de beste melk en pure chocolade en voldoen aan de premium standaard. Er zijn drie varianten verkrijgbaar: Basic € 6,95, Crispy € 7,95 en Exclusive € 9,95. Fashion.blog geeft acht exclusive letters (belegd met vers gebrande pistachenoten, amandelen, hazelnoten en pecannoten) weg.

Winactie
Wil jij zo’n exclusieve letter wel eens proeven? Of wil je dat ie bij iemand anders (in mooie vensterdoos) wordt bezorgd? Doe dan mee met de Chocoladeletter Twitter Winactie.

Volg Fashion.blog’s @TessvanDaelen op Twitter en plaats de volgende boodschap:

“Via @TessvanDaelen van Fashion.blog.nl maak ik kans op een luxe, exclusive Australian Homemade chocoladeletter. Retweet & Win”

Uit alle deelnemers worden acht winnaars gekozen. Deze krijgen via een Direct Message bericht.

Over Australian
Australian Homemade chocolade is van topkwaliteit. De chocolade wordt door ambachtelijke bereidingswijze en zeer hoge cacaopercentage naar absolute perfectie gebracht. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste natuurzuivere ingrediënten. Naast de natuurlijke chocolade producten produceert Australian ook biologische koffie en een breed assortiment voorverpakt biologisch ijs.

Kika
Voor de decembermaand heeft Australian tevens een hele speciale kerstcollectie. Wist je dat er bij elke bestelling van de Australian chocolade kerstcollectie 3% van de opbrengst naar het Kika fonds gaat? Kika heeft als doel om de genezigingskans van kanker in 2025 naar 95% te vergroten. Australian wil Kika helpen een stapje dichter bij hun doel te brengen.

Lees ook:Win: 8 x Primark tegoedbon t.w.v. €25,-
Lees ook:Winnen! Fashion.blog geeft 20 cadeaubonnen weg!
Lees ook:Win een nieuwe outfit van Oasis!
Lees ook:Win trendy pumps van BLINK
Lees ook:Win een nieuwe outfit van Coast!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>