Win een nieuwe outfit van Oasis!

Modelabel Oasis is sinds kort te koop via de Nederlandse site van Andotherbrands. Om dit heuglijke nieuws te vieren mogen wij van Fashion.blog een complete outfit weggeven. Kun jij nog wel een warme, winterse outfit, een geklede kantoorlook of juist een feestelijk jurkje gebruiken? Doe dan mee aan deze winactie!

Zo doe je mee
Om deel te nemen, ga je naar de Oasis webhop. Bestudeer de collectie goed en zoek je favoriete outfit uit. Laat vervolgens in een reactie onder dit bericht weten wat je hebt gekozen en naar wat voor gelegenheid je de look gaat dragen. We zijn benieuwd wat voor stijltje je kiest en waarom het helemaal bij jou past. Iedereen kan deelnemen.

Wees creatief en succes!

Deze winactie loopt tot 26 november 2012.

P.S. Volg jij Fashion.blog´s Tess (@TessvanDaelen) al op Twitter?

Lees ook:Win een nieuwe outfit van Coast!
Lees ook:Win een nieuwe outfit van Warehouse!
Lees ook:Win DVD box Grey’s Anatomy seizoen 8
Lees ook:Win trendy pumps van BLINK
Lees ook:Vier Q-day in stijl: win een oranje Hunkemöller setje

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Win een nieuwe outfit van Oasis!

  1. Naomi

    Ik heb een outfit bij elkaar gezocht die stoer, sexy en toch ook heel chique en feestelijk is. Ik zou deze outfit tijdens de feestdagen gaan dragen. Zodat ik er tijdens de Kerst of met oud&nieuw fantastisch uitzie! Mijn outfit bestaat uit:
    - een bandeaujurk met schootje Charlie (black/maat 36) ~ een stoere/fashionable jurk
    - nep jarretel met hartjes (black/maat S/M) ~ de hartjes bovenaan maken het sexy!
    - lakleren schoenlaarzen met teenstuk Pippa (black/maat 39) ~ het glimmende teenstukje past erg mooi bij de bandeaujurk!
    Om geen kou te vatten een mooie stoere denim motorjack (black/maat 36) die een goede match maakt met de jurk en schoenen.
    Als eyecatcher een stoere clutch met glitter (veelkleurig) die ontzettend feestelijk is en we onze telefoon & make-up natuurlijk bij ons moeten dragen.

    Dit is mijn outfit. Zoals ik al zei: stoer, sexy & feestelijk! Precies zoals ik mijn eigen stijl zou omschrijven! Ik houd ontzettend van jurkjes, maar ze moeten niet te lief lijken. Dit jurkje is mooi en tegelijkertijd ontzettend stoer. Dat part goed bij mij. Ik draag veel zwart en heb daarbij altijd één item die de show steelt. Dat is in dit geval de prachtige en erg feestelijke glitter clutch. Al mijn outfits combineer ik met een goed paar hakken, deze laarsjes zijn super gaaf! En door het teenstukje heel apart, maar staat ook erg goed bij de rest van het outfit. De jarretels en het motorjack maken het helemaal af! De perfecte outfit voor tijdens de feestdagen.

    Veel liefs, Naomi

      /   Reply  / 
  2. Doris

    Vorig jaar na drie jaar vast in dienst te zijn geweest van mijn werkgever door de economische crisis ontslagen en een jaar lang heb rondgereisd in Australië ben ik letterlijk en figuurlijk helemaal blut. Gelukkig heb ik pas een baan gevonden en begin ik in januari bij mijn nieuwe werkgever, een goede start van het nieuwe jaar! Een nieuwe kantooroutfit is dan ook zeker welkom!
    Erg lastig om een keuze te maken tussen als dat moois maar de perfecte nieuwe outfit van Oasis voor mij bestaat uit;
    -Biker Coated Skinny Jeans
    -Pleat Sleeve Victoriana Top
    -Kerry Tailored Blazer
    -Leila Leather And Suede Chelsea Boo
    Liefs, Doris

      /   Reply  / 
  3. Marijke

    Jeetje, dat is niet makkelijk! Zoveel keus!! Ik hou van een stoere en toch vrouwelijke outfit.. Kleding die ik makkelijk kan combineren en zo weer een hele andere look kan creeeren. De set die ik heb uitgezocht zou ik bijvoorbeeld dragen naar de nieuwjaarsborrel op mijn werk. Hier komt ie dan…

    - Jack van tweed en imitatieleer
    - Donzige trui met loverjes
    - Fluwelen short
    - Zwarte elastische westernlaarzen Elli
    - Zwart Leren schoudertas

    Dit is een look die helemaal bij mij past! Ik hoop dat ik win!

      /   Reply  / 
  4. Marina

    Oasis is een super merk! Mijn ultieme outfit voor kerst/O&N zou er als volgt uitzien:

    - Overhemdjurk met kantaccenten Rococo
    - Platte laarzen met veters Jenna
    - Versierde bowlingtas
    - Legergroene jas met schootje

    Mooi jurkje die ook na de feestdagen nog heel goed te dragen is bij verschillende gelegenheden. De laarzen maken de outfit wat stoerder. De tas is ideaal om je kerstcadeautjes in te stoppen! De Legergroene jas maakt het helemaal af. Naast het feit dat het een fijne warme jas is, is hij ook erg stijlvol en zal je meteen bij binnenkomst al de show stelen! De perfecte outfit naar mijn mening!

      /   Reply  / 
  5. Maartje Berends

    Ik wil dolgraag een nieuwe outfit uitkiezen bij Oasis.
    Wat een prachtitems!!
    Ik ga voor een pied de poule jurkje om binnenkort in te solliciteren.
    Helemaal het einde! Ik hoop dat ik win. XXx

      /   Reply  / 
  6. Marina

    Is de winnaar al bekend? Zo apannend!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>