Bas Kosters toont LOVE collectie tijdens Amsterdam Fashion Week

Bas Kosters presenteerde zijn nieuwste collectie in de middag (in plaats van ‘s avonds), maar het dak ging er even goed af. Met zijn collectie LOVE FUCK YEAH deelde Bas Kosters zijn liefde voor familie, vrienden en werk met een bomvolle Zuiveringshal als onderdeel van de Amsterdam Fashion Week.

Zijn zomercollectie voor SS2013 staat volledig in het teken van liefde, al kwam Bas op het idee toen zijn hart gebroken was nadat zijn relatie van negen jaar op de klippen liep. Maar inmiddels is de ontwerper weer tot over zijn oren verliefd en klaar om dit met de rest van de wereld te delen.

Tijdens zijn negen minuten durende show kwamen hartjesprints, hartjespailletten, bergen met tulle en knalkleuren voorbij, terwijl maar liefst 90 verschillende liefdesnummers uit de speakers schalden. Er was confetti en de modellen dansten met het publiek. Als grande finale kwam Bas Kosters zelf met sluier de catwalk op en werd de bruidstaart aangesneden. Of hij nu ‘s middags showt of ‘s avonds, bij Bas Kosters gaat het dak er hoe dan ook af!

Bekijk alle catwalklooks uit de Bas Kosters SS2013 show.

Foto: Peter Stigter

 

Lees ook:Nieuwe lijn SIS by Spijkers en Spijkers groot succes – Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Bas Kosters zet Amsterdam Fashion Week op z’n kop
Lees ook:Victoria Beckham’s ontwerpen eindelijk iets wijder (New York Fashion Week)
Lees ook:Bas Kosters opent tijdelijke eigen winkel in Amsterdam
Lees ook:Hoogtepunten zeventiende editie Amsterdam Fashion Week 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>