Victoria Beckham’s ontwerpen eindelijk iets wijder (New York Fashion Week)

victoria beckham collectieAfgelopen weekend presenteerde Victoria Beckham haar allernieuwste herfst/winter collectie voor 2010/2011 tijdens de New York Fashion Week.

Waar de meeste ontwerpers hun gezicht tijdens een show het liefst helemaal niet laten zien, kwam Victoria Beckham voorafgaand aan de show tevoorschijn om alle journalisten en retailers persoonlijk een hand te geven.

Bijzonder aan VB’s modeshows is bovendien dat ze tijdens de show zelf vertelt over de outfits die voorbij komen. Ze bespreekt de stof, de kleur en de manier waarop de outfits tot stand zijn gekomen.

Voor de winter van volgend jaar zagen we bij Victoria geen warme winterstoffen. Maar zien we Victoria Beckham zelf ooit in een dikke wollen trui? De jurkjes en kokerrokken waren weer helemaal haar stijl, sexy, lady-like en net even anders dan anders.

Diverse asymmetrische jurken en tops passeerden de revue in knalkleuren als rood, kobaltblauw of turquoise, maar ook in nudetinten, zilver en zwart.

Het hoogtepunt van de collectie was wat ons betreft het feit dat Victoria Beckham bij enkele ontwerpen had gekozen voor een iets wijdere pasvorm. Zo waren een rode en een zwarte jurk met lange mouwen, een lange, soepelvallende kobaltblauwe jurk en een kort zwart jurkje alle vier net even wat wijder dan we van Victoria Beckham gewend zijn. En al waren het slechts enkele outfits, het zorgde voor een prettige afwisseling.

Klik hier voor de volledige Victoria Beckham fw2010/2011 collectie.

Foto: Style.com

Lees ook:Victoria Beckham kopieert jurk Britse ontwerper
Lees ook:Victoria Beckham maakt nieuwe campagne in Notting Hill
Lees ook:Victoria Beckham draagt harige slofjes
Lees ook:David Beckham gaat mannenlijn ontwerpen
Lees ook:Victoria Beckham promoot denimcollectie met filmpje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>