Victoria Beckham maakt nieuwe campagne in Notting Hill

Victoria Beckham is gespot bij de opnames van een advertentie voor de nieuwe collectie van haar eigen kledingmerk. De modellen trokken happy faces, maar lachen deed Posh niet.

Wie: Victoria Beckham is op 23 juli 2009 in het Londense Notting Hill gespot, waar opnamen werden gemaakt voor de nieuwe campagne van haar kledinglijn. In een lommerrijke straat in de chique wijk zaten modellen lachend op schommels, terwijl ze de nieuwe collectie van de voormalige Posh Spice showden.Wat: La Beckham speelde regisseur bij de nieuwe advertentiecampagne voor haar tweede collectie chique jurken. Met de prijzige japonnen wil Posh, die op de schommel geen glimlach vertoonde, vrouwen een comfortabele, flatteuze outfit bieden.

Wanneer: Victoria Beckham’s collectie voor de herfst en winter van 2009 en 2010 ligt binnenkort in de winkels. Te verwachten zijn onder andere een paarse strapless japon en een rijkversierde jurk van wol en jersey.

Waarom: Een stukje Victoria Beckham couture is niet goedkoop. Maar de jurken zijn wel om bij weg te dromen…

Weetje: Zelf droeg Posh tijdens de shoot een grijze, cashmieren jurk uit de nieuwe collectie, die in de winkel komt te liggen voor ruim 2400 euro.

Op de foto: Victoria Beckham op de schommel tijdens de shoot van de nieuwe campagne van haar kledinglijn

Lees ook:Elle MacPherson in Victoria Beckham!
Lees ook:Victoria Beckham gaat schoenen en tassen ontwerpen
Lees ook:Victoria Beckham gaat peperdure jurken ontwerpen
Lees ook:Victoria Beckham kopieert jurk Britse ontwerper
Lees ook:Gisele Bundchen draagt Victoria Beckham jurk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>