Victoria Beckham kopieert jurk Britse ontwerper

victoriaNormaal gesproken zou iedere jonge ontwerper een gat in de lucht springen wanneer Victoria Beckham een van zijn/haar ontwerpen zou lenen. Momenteel is ontwerper Osman Yousefzada echter ‘not amused’. Hij vraagt zich sterk af of Victoria Beckham zijn jurken heeft nagemaakt voor haar laatste herfst/winter collectie (2010/2011).

Osman toonde zijn lange ‘column dress’ in zijn collectie voor de herfst/winter van 2009/2010. Sindsdien verscheen datzelfde opvallende ontwerp ook in de collecties van Victoria Beckham. Er wordt nu dan ook volop gediscussieerd of er sprake zou zijn van het kopiëren van Osman’s ontwerpen.

‘Veel mensen hebben me al laten weten dat de jurken erg op elkaar lijken en natuurlijk is dat een compliment. De gedachte dat Victoria Beckham mijn jurk zou hebben aangepast en deze zo mooi vond dat ze het idee gebruikte voor haar eigen collectie is een groot compliment. Ik houd ervan om krachtige vrouwen te kleden dus het is geweldig om te denken dat mijn jurk haar heeft geïnspireerd.’ Of Osman nog juridische stappen wil ondernemen, is onbekend.

Hieronder is de ‘column dress’  van Osman Yousefzada te zien. De bovenste, donkerblauwe jurk is van Victoria Beckham. Denk jij dat VB de jurk van Osman heeft nagemaakt?

Osman

Bron: Vogue.co.uk

Lees ook:Victoria Beckham maakt nieuwe campagne in Notting Hill
Lees ook:Victoria Beckham’s ontwerpen eindelijk iets wijder (New York Fashion Week)
Lees ook:Mango kopieert jurk Victoria Beckham
Lees ook:Victoria Beckham gaat peperdure jurken ontwerpen
Lees ook:Gisele Bundchen draagt Victoria Beckham jurk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>