AMFI lanceert fashion magazine ODD

oddEen eigen tijdschrift maken; hoe cool is dat?! Dertig mode- studenten van het Amsterdam Fashion Institute kregen de kans om samen een mode magazine te maken. Ze werkten maanden aan een stuk en het resultaat mag er zijn. Op 29 juni wordt het magazine, dat de naam ODD (vertaling: vreemd) kreeg, gelanceerd.

Alles aan ODD magazine is door de AMFI studenten zelf gedaan: de productie, de redactie de vormgeving, de styling en de fotografie.

Odd magazine is een eigenzinnig (de naam zegt het al) tijdschrift geworden dat zich > richt op de internationale modescene & fans van magazines wereldwijd. In het blad vind je opvallende fotografie en eigenzinnige, mode-gerelateerde ontwerpen.

ODD is vanaf 29 juni verkrijgbaar in winkels in o.a. Amsterdam, New York, Sydney en Tokyo.

Meer ODD stuff
Maar met een eigen ODD magazine zijn we er nog niet. Het AMFI lanceert ook een bijpassende productlijn met sieraden, tassen en swimwear, gebaseerd op het magazine. Alle producten zijn te koop in de Statement Store van AMFI.

odd2

Voor verkooppunten: www.thisisodd.com/where-to-buy

odd3

Lees ook:Mint, nieuw modemagazine
Lees ook:Mode als recept tegen verveling
Lees ook:AMFI studenten tonen fashion films tijdens AIFW
Lees ook:WE verkoopt jeans ontworpen door AMFI studenten
Lees ook:AMFI viert nieuwe lichting fashion talent tijdens Transit 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>