Christian Lacroix keert terug naar de modewereld

LACROIX_WCFSS06_648Hoewel het couture modehuis eind vorig jaar werd gesloten en het label failliet ging, lijkt er toch weer licht in de duisternis te zijn voor Christian Lacroix. Er wordt momenteel gesproken over de lancering van vier nieuwe productcategorieën in 2010. Hiervoor zou samengewerkt worden met andere labels met als doel eindelijk weer eens wat te gaan verdienen.

Van Lacroix kunnen we zonnebrillen en monturen, decoratieve houten panelen en een home textiel collectie verwachten. Hiervoor zal Lacroix samenwerken met bedrijven uit Hong Kong, New York, Frankrijk en Engeland.

Volgens Womens Wear Daily is er mogelijk tevens sprake van een terugkeer in de kindermode en lingerie. Een collectie mannen – en vrouwen-accessoires wordt bovendien ook niet uitgesloten.

We zijn benieuwd wat er van bovenstaande plannen terecht zal komen. In ieder geval zijn we blij te lezen dat het modehuis weer iets gaat doen dat serieuzer is dan het ontwerpen van kleding voor de Franse spoorwegen.

Op de foto: Lacroix spring/summer 2006

Foto: Peter Stigter

Lees ook:Geen mode meer voor Christian Lacroix
Lees ook:Sonia Rykiel volgt Jimmy Choo op met special voor H&M
Lees ook:Okselhaar is oké in And Other Stories campagne
Lees ook:Burberry opent opnieuw in New York
Lees ook:Denim jungle in D&G advertentie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>