Burberry opent opnieuw in New York

FashionBurberry opende onlangs (op 24 november) twee nieuwe winkels in New York: Burberry Brit en Burberry London. De winkels zijn ingericht volgens het nieuwe winkelconcept van het Britse modehuis, dat ontworpen werd door de hoofdontwerper van Burberry, Christopher Bailey. Beide winkelpanden zijn evengroot (1500 vierkante meter) en zijn gelegen naast het hoofdkantoor van Burberry in New York. 

De Burberry Brit winkel zal de ready to wear collecties voor mannen én vrouwen verkopen van de lijnen denim, outerwear en sport. Bij Burberry London kan men terecht voor de mannen én vrouwencollectie van Burberry Londen en een uitgebreid assortiment accessoires.

Burberry had al twee winkels in New York en heeft nu in totaal 62 winkels in de Verenigde Staten. Afgelopen zomer opende Burberry in Nederland een eigen winkel in de P.C. Hooftstraat.

Op de foto: één van de nieuwe winkels van Burberry in New York.

Lees ook:Burberry Store geopend in P.C. Hooftstraat Amsterdam
Lees ook:Burberry keert terug naar huis
Lees ook:Dept opent winkel in Rotterdam
Lees ook:Burberry opent eerste winkel in Nederland
Lees ook:River Island opent in Alexandrium Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>