Capes zijn niet alleen voor kinderen

Heb je genoeg van de bolero maar wil je deze winter ook niet met koude schouders lopen? Dan zijn de hippe poncho’s van Lindsey Thornburg jouw modeaccessoire! De hippe Amerikaanse ontwerpster bewijst dat capes echt niet alleen voor kinderen en vampiers zijn.

De inspiratie voor haar collectie capes deed Lindsey Thornburg op tijdens een reis in Peru. Toch richt de Amerikaanse – die van huis uit filosoof is maar nu als model werkt – zich met haar hippe capes op de grote stad. Je moet namelijk wel een beetje lef hebben om in de zware kledingstukken (van echt wol!) met opvallende prints en kleuren over straat te gaan.

Ieder van de capes – die verkrijgbaar zijn in drie maten voor volwassenen en één variant voor kinderen – wordt met de hand gemaakt van exclusieve wol. En New York is er dol op: Vogue en Barney’s hebben al interesse getoond in de gewaagde gewaden.

Goedkoop zijn de capes niet, maar een warm, exclusief kledingstuk waarmee je een winterse outfit in een handomdraai opfleurt is natuurlijk een lange termijn investering.

Op de foto: Cape uit de collectie van Lindsey Thornburg

Lees ook:Nog meer drama voor Kate Moss
Lees ook:Sarah Jessica Parker op cover Age Issue Vogue
Lees ook:Ordi Jordan in de Vogue…
Lees ook:VOGUE Nederland feliciteert Doutzen met haar 30ste verjaardag
Lees ook:New Yorks jubileum is ook feest voor fashionista’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>