Ordi Jordan in de Vogue…

Wie had dat ooit gedacht: het 27-jarige britse lingeriemodel Jordan heeft een plekje veroverd in de Amerikaanse Vogue. Hoofdredactrice Anna Wintour moet vast even aan tijdelijk geheugenverlies hebben geleden, want de ordi moeder van twee kinderen poseert toch echt voor de ‘shape issue’. Hierin worden vrouwen met verschillende lichaamstypes geadviseerd wat ze het best kunnen dragen. Jordan wordt beschreven als ‘top heavy’. Een grote boezem dus. En tot ieders verbazing…

is het glamourmodel in een stijlvolle Lanvin-jurk door topfotograaf David Bailey op de kiek gezet. Voor wie het model overigens niet kent, en dat geldt ook voor een groot gedeelte van de Amerikaanse lezeressen; ze wordt omschreven als een ‘levend merk’ en een ‘chav’. En wat is een chav ook al weer? Lees hier het ironische Vogue-commentaar:

"Chavs is the latest moniker for Britain’s underprivileged white youthquake… stereotypical adjectives are bing-drinking, bling-loving, boob-displaying, Burberry-wearing."

Ordinair dus. Denk Chardonnay uit ‘Footballers wives’.

Gelukkig voor Jordan kreeg ze nog de kans haar lingeriemerk en boeken te promoten. Een plaatsje in de Vogue en gratis reclame; wat wil een chav nog meer?

bron: www.vogue.co.uk

Lees ook:Anna Wintour’s gouden regels.
Lees ook:Nouvelle Vogue
Lees ook:Doutzen Kroes op cover Russische Vogue (foto’s)
Lees ook:De geschiedenis van de Vogue cover; een interview met Anna Wintour
Lees ook:Ook India aan de Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>