Nog meer drama voor Kate Moss

Och,och, die arme meid. Het lijkt maar niet op te houden met alle drama's. Is het geen ijsblokje, dan is het wel haar kledinglijn voor Topshop die volledig wordt afgekraakt. Haar collectie is in New York genadeloos de grond in geboord. In het tijdschrift New York Magazine wordt de kleding omschreven als 'om van te snurken'. 'Tenzij Topshop graag kleding wilde die goed staat bij mensen die zichzelf uithongeren en lekker chagrijnig zijn', schrijft de moderecensent, doelend op de wel heel korte broekjes en andere kleding die alleen een maatje 34 leuk staan.

(Sexy zomerjurkje uit Kate's collectie)

 

Wat een groot succes moest worden, lijkt uit te lopen op een fiasco. Nu moet ik zeggen dat ik de collectie van Kate wél leuk vind. Althans, hoe ze op de foto's te zien zijn, want ik heb ze helaas nog niet in het echt kunnen bewonderen. Maar niet alleen de moderecensent van New York Magazine bekritiseert Kate's kleding, ook de directeur van warenhuis Barney's steekt zijn afschuw niet onder stoelen of banken. Hij noemt Kate 'een arbeidersslet uit een klotestadje'. Hij voegt daar wel aan toe dat hij zelf ook uit een laag milieu komt en dat Topshop wel bedoeld is voor mensen van verschillende klassen en standen.

Ook aan originaliteit zou het de ontwerpen van Kate volledig ontbreken. "Of je de H&M-collectie van Madonna nou wel of niet leuk vindt, ze heeft tenminste geprobeerd er een samenhangend geheel van te maken in plaats van wat shitdingen uit haar eigen kledingkast te kopiëren", schrijft New York Magazine. En ook de New York Post heeft geen goed woord voor Kate over. De krant kopte met 'DupliKate' en schrijft dat de ontwerpen ergens bekend voorkomen.

Hmm, hopelijk laten Katefans en andere fashionista's zich hierdoor niet afschrikken. Ik ben benieuwd hoelang het nog duurt voordat ze Barney's gaan boycotten na de gedurfde en groffe uitspraak van de directeur himself. En terugkomend op de korte broekjes en andere kleding die alleen een maatje 34 leuk staan; kijk eens naar de collecties op de catwalk! Allemaal afgestemd op maatje zero. Dus waarom maken ze zich daar nu pas druk over?! Ik ben geen groot fan van Kate, maar heb wel met haar te doen.

(Bron: Novum)

Lees ook:Topshop is aan het pieken
Lees ook:Najaarscollectie 2009 van Kate Moss voor Topshop
Lees ook:Kerstcollectie van Kate Moss voor Topshop
Lees ook:Kate Moss toont nieuwste Topshop collectie
Lees ook:Breng Topshop naar Nederland!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nog meer drama voor Kate Moss

  1. Sophie

    Jonge jonge wat een gedoe hee, laat haar lekker! die kleren zijn er echt niet alleen in maatje 34 te verkrijgen hoor, ze gaan zelfs tot 46! Ik ben wél een groot fan van Kate en heb óók met haar te doen ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>