Kinderhandjes af van mode!

GTST-actrice Caroline de Bruijn opende op 19 november in Amstelveen een kledingwinkel met een verhaal. In de CLF Store wordt alleen maar mode verkocht waar geen kinderhandjes aan te pas zijn gekomen.

Meer dan 218 miljoen kinderen zijn aan het werk in plaats van naar school. Ze leven in armoede en maken producten die wij voor een spotprijsje in de winkel kopen. De CLF Store in Amstelveen steekt een stokje voor dit leed. In deze tijdelijke Child Labour Free Zone, die op 19 november 2009 door Caroline de Bruijn (Janine uit GTST) is geopend, worden alleen kleding en accessoires verkocht die zonder kinderarbeid is geproduceerd.

Modelabels zoals Noir, Houdini, Imps & Elfs en Studio Jux zetten zich in voor kinderarbeidvrije fashion. Deze merken staan dan ook centraal in de CLF Store in het Binnenhof 37 in Amstelveen, waar ook speelgoed van Anne-Claire Petit en interieuraccessoires van David & Luna worden verkocht. De winkel, die tot 29 november in Amstelveen huisvest en daarna online verder gaat, is een initiatief van Stop Kinderarbeid – School, de beste werkplaats.

Op de foto: Mode van Imps & Elfs

Lees ook:The Collector concept store geopend in Amsterdam
Lees ook:V&D ondergaat metamorfose
Lees ook:EnYoi natuurlijke kleding
Lees ook:Sylvie opent nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam
Lees ook:Dutch Spirit is groenste modemerk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kinderhandjes af van mode!

  1. Dhr. D.W. Kievit

    Ik haat GTST, dus koop alleen slavenspul!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>