EnYoi natuurlijke kleding

Eerder deze week schreef ik al over Floortje Dessing die een winkel met hippe biologische kleding opende, en nu heb ik een nóg leuker concept op dat gebied ontdekt. De Amsterdamse winkel YOI, dat staat voor Your Own Identity, verkoopt alleen maar hippe labels die goed zijn voor het milieu, en dus ook voor de mensheid. ‘Hiphonest’ is de term die ze d’r aan hebben gehangen. Dus U hoeft zich wéér niet druk te maken over het gebruik van chemische stoffen in kleding en kinderarbeid.

Op de site van www.yoistore.nl kunt U alvast rondneuzen. Ook is het handig daar te kijken naar het huidige adres van de winkel. YOI is namelijk een guerrilla store die met enige regelmaat van lokatie wisselt. Vast lekker underground enzo. Momenteel zetelt de store op de 1e J. van Campenstraat 27. Dus gaat dat zien.

(bron: starstyle)

Lees ook:Kinderhandjes af van mode!
Lees ook:Modeshoppen op treinstation Leiden
Lees ook:Charlie + Mary opent ook webshop
Lees ook:Muziek en fashion komen samen bij Precinct 5
Lees ook:Kleren maken de hond

1 Reacties // Reageer

One thought on “EnYoi natuurlijke kleding

  1. henk

    Ja dis egt nie leuk gast dat je zo praat over kleding je moet egt is de dirkjan gaan lezen ofzo

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>