V&D ondergaat metamorfose

image013V&D maakt al meer dan 125 jaar onderdeel uit van de Nederlandse samenleving. De 63 warenhuizen en het online warenhuis (sinds 2008) ontvangen jaarlijks zo’n 100 miljoen bezoekers. V&D is een vertrouwd merk dat vanaf dit jaar een metamorfose ondergaat. Consumenten zullen meer beleving en plezier ervaren tijdens het winkelen. Daar ligt de komende jaren de focus op. V&D gaat laten zien hoe het leven leuker kan. Of gezelliger. Mooier. Spannender. Zodat een bezoek aan V&D een feest wordt.

De eerste verandering is vanaf vandaag zichtbaar in V&D Leiden. De winkel is volledig verbouwd, met een nieuw en inspirerend interieur. Met pop-up shops, entertainment en in-store events voegt V&D beleving toe aan de winkel. Ook zijn services toegevoegd. Zo is er in V&D Leiden bijvoorbeeld een nailbar, een blowdry bar, een stomerij, een charge bar voor mobiele telefoons, een schoenmaker en vermaakservice.

Naast beleving, is het product- en merkenaanbod bij V&D aanzienlijk gewijzigd. Dit jaar voegt V&D meer dan 200 nieuwe merken toe aan haar warenhuis en online assortiment. Zo krijgt de consument een breder en uitgebreider aanbod van merken in zowel prijs als kwaliteit. Nieuwe merken die V&D heeft toegevoegd zijn onder andere Replay, Cold Method, Fred Perry, JC Rags voor heren. Voor de dames zijn er vele merken zoals Ichi, Fornarina, Pepe Jeans en Soaked in Luxury.

Het kinderassortiment is uitgebreid met merken als Imps & Elfs en Levi’s. Ook het assortiment op de woonafdeling is flink uitgebreid met mooie merken die het aanbod verbreden.

Lees ook:de Bijenkorf opent luxe Beauty World
Lees ook:Geshopt: Meer online talent
Lees ook:De Bijenkorf opent nieuwe herenmode designerafdeling
Lees ook:Saks OFF 5TH opent eerste winkel in Nederland
Lees ook:De Bijenkorf introduceert nieuwe luxe merken voor A/W 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>