Geshopt: Meer online talent

Net-a-porter voegt 21 nieuwe ontwerpers toe aan zijn toch al indrukwekkende collectie merken. Dit najaar start de webwinkel met de verkoop van onder andere Valentino, Rochas, Converse en Y-3. Maar ook aanstormend talent komt online in de schappen te liggen.

Wat hebben Willow, Ashish en Belstaff gemeen met Valentino, Yamamoto en Converse? De spraakmakende labels zijn onlangs opgenomen in de collectie van webshop Net-a-porter. In totaal worden 21 merken, die tassen, schoenen, sieraden of ready-to-wear maken, aan het assortiment van de online winkel toegevoegd.

Opvallend is dat de nieuwe aanwinsten van Net-a-porter een bonte verzameling van ontwerpers en stijlen vormen. Naast beroemde modehuizen zoals Valentino en Rochas zijn ook relatief onbekende talenten zoals Kimberly Ovitz en Tabitha Simmons van de partij. De stijlen variëren van hippie (Haute hippie) en cozy chic (Karl Donoghue) tot glamourous luxe (Marios Schwab).

Kan je niet wachten tot al deze onweerstaanbare collecties in de online winkel liggen? Via de website kan je je aanmelden voor een alert waarmee Net-a-porter je mailt zodra de herfstcollecties van de nieuwe designers binnen zijn.

Op de foto: Shirt uit Belstaffs zomercollectie voor 2009

Lees ook:Prijzen voor schoenen
Lees ook:Olivia Palermo wordt boegbeeld parfum Rochas
Lees ook:Specsavers en Converse lanceren collectie festivalbrillen
Lees ook:Nieuwe collectie feestjurken van Steps
Lees ook:Victoria Beckham promoot denimcollectie met filmpje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>