Prijzen voor schoenen

Converse, Ugg en Beyond Skin zijn deze week in Londen in de prijzen gevallen. Ze werden bij de Drapers Footwear Awards uitgeroepen tot toonaangevende schoenenmerken.

Het sportieve Converse werd geprezen als schoenenmerk van het jaar. De klassieke trimpen zijn nog altijd actueel en daar wordt het merk nu voor geprezen. Het betaalbare Skechers kreeg in dezelfde categorie een eervolle vermelding. Opvallend genoeg ontving Ugg, dat bekend staat om zijn kenmerkende boots, een award vanwege zijn trendsettende kwaliteiten. En in de categorie ethische merken won Beyond Skin, dat schoenen maakt waarvoor geen enkel dier of mens heeft geleden.

De Drapers Footwear Award is een initiatief van de Britse en Ierse schoenenindustrie waarmee bijzondere merken, winkels en ontwerpers in het zonnetje worden gezet. De winnaars van 2009 zijn een stuk bekender dan de winnaars van vorig jaar. Toen vielen merken zoals Riek, Chie Mihara en Terra Plana in de prijzen.

Op de foto: Een klassieke Converse in een hedendaags kleurtje

Lees ook:ELLE reikt prijzen uit tijdens ELLE.nl Awards
Lees ook:Wella Professionals TrendVision 2014 Awards uitgereikt
Lees ook:Olcay Gulsen wint VROUW Award
Lees ook:Victoria Beckham winnaar British Fashion Awards 2011
Lees ook:Lifetime Achievement Award voor Daphne Deckers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>