Nieuwe collectie feestjurken van Steps

De derde TV-à-Porter Collection van Steps ligt vanaf 29 oktober 2009 in de winkels én webshop.

Met de nieuwe TV-à-Porter Collection by Steps kan je tot en met december iedere week nieuwe feestjurken scoren. In totaal zijn er twintig jurken, die speciaal zijn ontworpen voor de feestdagen in december. Het gaat dan ook om een limited edition chique, trendy, kleurrijke jurken voor de geijkte cocktailparty’s, eindejaarsborrels en kerstgala’s. De prijzen variëren van 69 tot 149 euro.

In tegenstelling tot de voorgaande twee TV-à-Porter Collections (die waren verbonden aan de NET5-series Julia’s Tango en Verborgen Gebreken), is de collectie dit keer gelinkt aan drie tv-persoonlijkheden: de actrices Peggy Vrijens, Nyncke Beekhuyzen en Peggy Jane de Schepper. Zij zijn in oktober en november in een campagne op Net5 te zien waarin ze de feestjurken showen op de straten van New York.

Tegelijkertijd met de lancering van de derde TV-à-Porter Collection start Steps met een eigen webwinkel. En dat wordt geheid een feestelijke boel, want ook in de online store komt de speciale feestcollectie van het label te liggen.

Op de foto: Drie jurken uit de derde TV-à-Porter Collection van Steps

Lees ook:AIFW: Steps showt nieuw commercieel succes
Lees ook:Derde campagne van David Beckham voor Armani
Lees ook:Ilja Visser schittert tijdens openingsavond van AIFW
Lees ook:Zelfde Carey Mulligan foto op drie verschillende covers
Lees ook:De tas van Diane

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>