Flavourites live maakt hebberig

Twee jaar na de lancering van de website van Flavourites is er een live event waar je de leukste Nederlandse webshops in levende lijven kunt ontmoeten. Fashion.blog.nl bezocht de beurs in het World Fashion Centre Amsterdam om de leukste modewebwinkels te ontmoeten.

Mode, interieur, kinderen en cadeaus. Dat zijn de thema’s die centraal stonden op de eerste editie van Flavourites Live, het evenement dat van 19 tot en met 22 november 2009 in Amsterdam plaatsvond. De gezellige beurs is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de bijzondere mode, sieraden, kinderkleding, woonaccessoires en andere hebbedingen van bijzondere webwinkels.

Ruim honderd webwinkels die bekend zijn van de website of shopping gids van Flavourites presenteerden zich in twee ruime zalen van het World Fashion Centre Amsterdam. Het resultaat was een overweldigende hoeveelheid vrolijke, chique of verrassende producten waarvoor je meteen de portemonnee wilt trekken. Van regenlaarzen met een geurtje (BootCreation) tot tassen waarvan je zelf de materialen kunt kiezen (Bolsa Bags) en opvallende variaties op de little black dress (Littlebackdress.nl). Wij werden ook helemaal hebberig van de prachtig gekleurde, brede fleecesjaals van Sasja Saptenno (verkrijgbaar via Morethanhip.nl).

Behalve dat Flavourites Live een perfecte gelegenheid is om kleding en cadeaus te shoppen, kan je er ook de inspirerende vrouwen ontmoeten achter de webwinkels die hun eigen fashion items (Sunday Monday) of ecocollectie  (Booom) verkopen. Zo maakt Tuchila Kamps sinds 2007 een unieke kledinglijn voor dames en kinderen voor haar eigen label Tuchila. De damesrok met het opgenaaide zakje met klapperpistool eronder is onvergetelijk – vooral omdat de kindervariant al net zo’n must-have is.

Op de foto: Damesrok uit de collectie van Tuchila

Lees ook:In real life shoppen bij online modewinkels tijdens Flavourites Live
Lees ook:Designer Sale van Nederlandse ontwerpers
Lees ook:Website die must-haves van andere sites verzamelt
Lees ook:Fashion Museum opent in Fashion Hotel
Lees ook:Geshopt: Nieuwe online winkelstraat vol mode

1 Reacties // Reageer

One thought on “Flavourites live maakt hebberig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>