In real life shoppen bij online modewinkels tijdens Flavourites Live

Verzamelsite Flavourites komt naar je toe deze winter! Tijdens een event in het World Fashion Centre in Amsterdam kan je webwinkels van Flavourites.nl in levende lijve ontmoeten. En natuurlijk kan je ook meteen de leukste items uit de leukste webshops kopen en laten thuisbezorgen.

Wat: Na een webshopgids en een online magazine komt Flavourites.nl nu met een heus evenement. De verzamelsite voor de leukste webwinkels presenteert op Flavourites Live de neusjes van de zalm: bijzondere online stores komen in levende lijven laten zien wat ze in huis hebben en stellen bezoekers in de gelegenheid om meteen te shoppen. Gedurende drie dagen kan je originele producten die vrijwel alleen online worden verkocht, in het echt zien, voelen, passen én kopen. Een ideale gelegenheid om voor jezelf én de feestdagen te shoppen en voorgoed van je angst voor webwinkelen af te komen!
Waar: De eerste editie van Flavourites Live vindt plaats in het World Fashion Centre in Amsterdam. Dat is een ideale locatie om meteen een dagje uit te gaan in Amsterdam. Vooral omdat je de aankopen die je op Flavourites Live doet, kunt laten thuisbezorgen.
Wanneer: Je kunt Flavourites Live bezoeken van 20 tot en met 22 november 2009. Het is wel aan te raden om van tevoren online kaartjes te kopen. Toegangskaarten kosten aan de deur 10 euro, maar online 7,50.

Waarom: Naast goodies op het gebied van interieur, kids en cadeaus vind je op Flavourites Live ook heel veel mode. Bijvoorbeeld vintage van Designer-vintage.com en Froufrou’s, laarzen van BootCreation, schoenen van Cafe Moda, tassen van Fashionistaz en sieraden van The Jewelry Story. En je kunt kennismaken met de nieuwe modewebshop House of Dots.

Weetje: Flavourites.nl startte in 2007 als een overzicht van bijzondere webwinkels. Marije M. Mulder en Natascha Klootsema helpen internetters daarmee hun weg te vinden in het doolhof van online stores.

Op de foto: Beelden van mode op Flavourites.nl

Lees ook:Flavourites live maakt hebberig
Lees ook:Website die must-haves van andere sites verzamelt
Lees ook:Geshopt: Nieuwe online winkelstraat vol mode
Lees ook:Dsquared komt met een eigen webwinkel
Lees ook:Kijken, kijken, kopen; 88 Amsterdamse modewinkels uitgelicht

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “In real life shoppen bij online modewinkels tijdens Flavourites Live

  1. [email protected]

    ik ga er zeker heen volgens mij kan ik daar de kerst jurk scoren

      /   Reply  / 
  2. Jack

    komt er dit jaar ook 1 ???

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>