Dsquared komt met een eigen webwinkel

Dsquared volgt de trend van online shoppen en filmische reclamecampagnes en lanceerde op 9 september 2009 een eigen webshop. De reclame voor de webwinkel, die te bereiken is via de website van het Canadese duo, heeft natuurlijk de vorm gekregen van een minifilm.

Ontwerpersduo Dean en Dave is eindelijk een eigen webshop gestart. Daarmee wordt het in 28 landen in Europa, Verenigde Staten en Azië nog makkelijker om kleding van Dsquared te kopen. De najaarscollectie voor 2009 is in september 2009, direct na de lancering van de online winkel, meteen al verkrijgbaar in de webwinkel. Naast kleding zijn op de website van Dsquared ook de collecties brillen, parfums en motorhelmen te koop.

Het Canadese ontwerpersduo geeft de lancering van de webshop een feestelijk tintje met een speciale reclamefilm, die via de homepage te zien is. In de film hullen Dean en Dave een mannelijk model in een nieuwe look. Daarbij laten ze zien hoe je items uit de nieuwe collectie kunt combineren en stylen.

Op de foto: Impressie van de online winkel van Dsquared

Lees ook:Mode op de radio
Lees ook:Webshop voor Jil Sander
Lees ook:Niets is helemaal uit volgens Dsquared
Lees ook:Daria Werbowy voor zomercampagne Dsquared
Lees ook:RiverIsland.nl is een feit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>