Met een multifunctionele top de winter door

Fashion.blog.nl mocht een turquoise top van Sunday Monday weggeven. De winnaar van de prijsvraag kan met deze multifunctionele top zeker de winter door komen.

Met de top van Sunday Monday voorkom je geheid het herfstige maandagochtendgevoel. De stretchy top kan je op tien verschillende manieren knopen, waardoor er altijd wel een model uitrolt dat geschikt is voor de outfit die je aantrekt. Denk aan een tuniekjurk, shirt met bolero of strapless top.

Zelfs in de winter kan je de top, die werd uitgevonden door Sunday Monday oprichtster Suzanne van Haaster, onder handbereik houden. Want ook onder een vest of cardigan is de top een uitkomst. Vooral omdat het multifunctionele kledingstuk in acht verschillende kleuren (waaronder het altijd handige zwart!) verkrijgbaar is.

Gwendy van der Houwen kan dit najaar uitgebreid met de top gaan experimenteren. Een filmpje op Youtube helpt daar bij. En als je de smaak te pakken hebt, kan je bij Sunday Monday ook terecht voor speciale jurkjes, vesten, vintage en accessoires.

Op de foto: Bruine top van Sunday Monday, geknoopt als jurkje

Lees ook:Win de ultieme top van Sunday Monday
Lees ook:Modespecials tegen het maandagochtendgevoel
Lees ook:Marks & Spencer lanceert één kasjmieren jas in twintig kleuren
Lees ook:C&A presenteert nieuwe denimcollectie in Amsterdamse loods
Lees ook:Column: Hippe mode en happy sheep

1 Reacties // Reageer

One thought on “Met een multifunctionele top de winter door

  1. Dorus

    Echt een mooie functionele top die ook met een t-shirt eronder kan worden gedragen erg leuk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>