C&A presenteert nieuwe denimcollectie in Amsterdamse loods

C&A Denim

Om haar nieuwe collectie te presenteren met denim in de hoofdrol, organiseerde C&A een spetterend evenement, gepresenteerd door actrice Liza Sips. In de loods van de creatieve hotspot van Amsterdam, Roest, liet de modeketen op verrassende wijze zien hoe je zeven dagen per week denim kunt dragen. Met de thema’s Laidback Sunday, Manic Monday, Trendy Tuesday, Winning Wednesday, Throwback Thursday, Casual Friday en Sparkling Saturday is elke dag van de week tijdens de show gevisualiseerd.

Het evenement is geïnspireerd op de nieuwe campagne van het modemerk, ‘Denim on the Move’, waarin alledaagse momenten uit het leven centraal staan. Denim is een van de megatrends die C&A dit najaar in haar collecties laat zien. Niet alleen jeans komt in al haar variaties terug in de collectie, maar ook denim blouses, jasjes en jurkjes. Verschillende denimitems zijn verfraaid met studs en parels om je outfit net even wat extra’s te geven. Karakteristiek voor dit seizoen zijn vooral de combinaties van verschillende denimitems die je bij elkaar draagt: Denim on Denim. 



Lees ook:Zeeman lanceert ludieke Destroy Your Jeans campagne
Lees ook:Caroline Biss Spring Summer 2016 Denim Collectie
Lees ook:Lee® onthult grootse nieuwe Europese campagne Move your Lee
Lees ook:Victoria Beckham promoot denimcollectie met filmpje
Lees ook:Bugaboo by Diesel Denim Collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>