Tassen van autogordels zijn de toekomst

De seatbeltbag, een uitvinding van een Amerikaans echtpaar dat van autogordels it-bags maakt, is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Lopen we straks allemaal met de voormalige veiligheidsgordels aan de arm?

Een tas gemaakt van gevlochten autogordels, kan dat wel een must-have zijn? Het Amerikaanse label Harveys, dat werd opgericht door het inventieve echtpaar Harvey, weet van oude veiligheidsgordels opvallend luxe en trendy accessoires te maken. Er is voor iedere gelegenheid wel een tas van Harvey te vinden – zowel voor heren als dames.

De collectie van Harveys, die sinds oktober 2009 in Nederland verkrijgbaar is, bestaat uit zo’n 24 modellen in verschillende kleuren. Zo zijn er hobo’s die niet misstaan bij een galadiner, messenger bags voor zakenmannen die wel eens iets anders willen, laptoptassen voor Mac en PC, en luiertassen voor modebewuste moeders. Ook zijn er regelmatig limited editions voor de echte trendsetters. Je zou bijna vergeten dat je te maken hebt met een tas van gerecycled materiaal.

Op de foto: Hobo nickel uit de Carriagelijn van Harveys

Lees ook:Laptoptassen van Freitag
Lees ook:Burberry ontwerpt laptoptassen voor de man
Lees ook:Modieuze laptoptassen voor hem en haar
Lees ook:Amsterdamse shop-in-shop voor Freitag
Lees ook:Adidas komt met Supercolor pack ontworpen door Pharrel Williams

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>