Laptoptassen van Freitag

Freitag staat bekend om de messenger bags die zijn gemaakt van vrachtwagendoeken. De hippe tassen zijn er nu ook in modellen die geschikt zijn voor het rondzeulen met laptops.

Mannen met laptops zijn meestal van die types met zwartleren tassen die ook prima bij een begrafenis passen. De laptoptassen van Freitag, die vanaf oktober 2009 verkocht worden, zijn een stuk avontuurlijker. En dankzij het gerecyclede vrachtwagenzeil blijft de laptop ook nog eens droog en beschermd.

Freitag lanceert twee soorten laptoptassen. De Leo is een variant op de klassieke messenger bag. De Ben is een hoger model, dat ook geschikt is voor grotere laptops. Beide tassen zijn voorzien van een buitentas, schouderriem en een binnenvoering die is opgewassen tegen stootjes.

De laptoptassen zijn de zoveelste uitbreiding van het assortiment van Freitag. De collectie van het Zwitserse merk, dat gerust tot ‘s werelds meest succesvolle recyclelabels kan worden gerekend, bestaat inmiddels niet alleen uit tassen, maar ook uit portemonnees, sleutelhangers, brillenkokers, zonnebrillen en een voetbal (!).

Op de foto: Laptoptassen van Freitag

Lees ook:Amsterdamse shop-in-shop voor Freitag
Lees ook:Tassen als kunstwerken van Freitag
Lees ook:TASSENLABEL FREITAG KOMT MET NIEUWE LIJN
Lees ook:Modieuze laptoptassen voor hem en haar
Lees ook:Burberry ontwerpt laptoptassen voor de man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>