Kleding van tv-serie Voetbalvrouwen te koop

Wil je ook het soort bontbodywarmer, rode jurk of bolerojasje dat de actrices uit Voetbalvrouwen dragen? Dan kan je die nu online kopen.

Sinds 23 oktober 2009 kan televisiekijkend Nederland zich kleden in outfits die zijn gebaseerd op programma’s zoals Ik hou van Holland, RTL GP en Voetbalvrouwen. Webshop Seenonscreen.nl verkoopt kleding die is gebaseerd op deze tv-series.

Voor fans van Voetbalvrouwen zijn er onder andere A-lijn jurkjes, gilets, tops met sierstenen, tops met vleermuismouwen, leggings met plooitjes, bolerojasjes en bontbodywarmers. Voor in de slaapkamer zijn er een pyjama, badjas en slaapshirt.

In de toekomst zal Seenonscreen.nl ook collecties verkopen die zijn gebaseerd op andere tv-programma’s en komen er niet alleen fashion items maar ook dvd’s, spelletjes en wellnessproducten. Ik stel voor: kom snel met een collectie Gooische Vrouwen!

Op de foto: Impressie van Seenonscreen.nl

Lees ook:Hip of hype: De nieuwe leggings
Lees ook:Panters voor tijgers in de slaapkamer
Lees ook:Hippas is happening
Lees ook:H&M opent grootste winkel van Europa in Rotterdam
Lees ook:Hoe leggings er níet lelijk uitzien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>