Hoe leggings er níet lelijk uitzien

Nu de legging zelfs bij sterren zoals Hillary Duff, Christina Aguilera en Lindsay Lohan populair is, wil iedereen wel zo’n praktisch strak broekje aan. Maar leggings zijn misschien niet voor iedereen een must-have.

Als leggings verkeerd worden gedragen, zien ze er gewoon lelijk uit. Dat schreef website MillionLooks vorig jaar al over de leggingtrend. Sommige vrouwen kunnen zich beter verre houden van de strakke broeken, omdat hun fysieke imperfecties erdoor geaccentueerd worden. MillionLooks heeft gelukkig wel tips om de juiste legging bij je lichaamsvormen te kiezen.

Het slechte nieuws is dat je volgens MillionLooks beter geen leggings kunt dragen als je erg groot of erg klein bent. Daardoor zie je er in de dik uitgevallen panty namelijk alleen maar onaantrekkelijker uit dan je in werkelijkheid bent. Voor iedereen die een lichaamstype heeft dat wél een legging kan hebben, is een tuniek een must. Vooral de langere tuniek, die tot op de knie komt, is handig. Want die verhult dikke dijen en brede heupen.

Volgens MillionLooks heb je met zwarte leggings de meeste kans om er goed uit te zien. Die zijn namelijk te combineren met allerlei outfits, zelfs met een tuniek met drukke print. Een tuniek met een print én een legging in verschillende kleuren zijn too much.

Ook de schoen is belangrijk bij de legging. Flatjes geven een relaxte look en hakken maken de outfit meer glamourous. Maar slippers in combinatie met leggings van goedkope materialen ogen cheap. Trainers of sportschoenen zijn een absolute no-no bij leggings. Tenzij je op de sportschool bent natuurlijk.

Op de foto: Legging van H&M

Lees ook:Vergeet de legging en probeer de jegging en tregging!
Lees ook:Hip of hype: De nieuwe leggings
Lees ook:Trend report: opvallende leggings & panty’s
Lees ook:Leggings zijn het zwart voorbij
Lees ook:Mode of misser: Laarzen en legging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>