Beestachtige mode voor dierendag

Je hond in Cavalli steken vanwege dierendag? Ga liever zelf aan de beestachtige mode! Bijvoorbeeld met nieuwe varianten van Rubberducks Snowjogger.

Bij mode voor dierendag denk je misschien aan Mustang Jeans, lingerie van Pussy Deluxe, een jas met nepbontkraag, of een t-shirt van de WSPA. Maar wat denk je van nieuwe stappers van Rubberduck? Dit najaar liggen er namelijk nieuwe varianten van de Snowjogger in de winkels.

De klassieke Snowjogger van Rubberduck, die sinds 2005 op de markt is, staat bekend als de ultieme winterlaars. Ontwerper Eik Braun Ottosen werd geïnspireerd door de laarzen die Eskimo’s in Groenland vroeger droegen. Hij maakte er een comfortabele en kleurige versie van – en het bleek een bestseller.

Dit najaar is de Snowjogger niet alleen in verkrijgbaar in nieuwe, trendy kleuren (denk: zilver en paradijselijk roze), maar ook in een aantal stijlvarianten. Zo is er een Snowjogger met franjes die niet onderdoet voor de gemiddelde Minnetonka. En de Eskimo Jogger, een basic uitvoering van de klassieke Snowjogger die loopt als een pantoffel, is lekker makkelijk te combineren met verschillende looks. Daar worden huisdieren vast ook heel blij van…

Op de foto: Rubberduck Eskimo Jogger

Lees ook:Sheepy concurrentie voor de Slovz en Ugg
Lees ook:Snowjogger: De nieuwe generatie Ugg’s
Lees ook:De boyfriend look op een vrouwelijke manier
Lees ook:Riemen bij de franjes
Lees ook:Modieus op reis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>