Frans Molenaar voor C&A is geen hype

De collectie van Frans Molenaar voor C&A wordt geen hype, voorspelt het Nederlandse warenhuis. Wel komt er in oktober een grootse campagne in de winkels en op de radio, aldus een C&A-woordvoerder.

C&A-woordvoerder Maiko Slegtenhorst onthulde onlangs tegenover Textilia dat Frans Molenaar al verschillende malen contact had gezocht met C&A met het voorstel een eigen lijn bij het confectiebedrijf te starten. Inmiddels is het plan realiteit geworden, want vanaf 8 oktober 2009 ligt de collectie Frans Molenaar at C&A in geselecteerde C&A-filialen (en in de C&A-shop op Wehkamp.nl). ‘Wij vinden het fantastisch dat wij de ontwerpen van Frans Molenaar toegankelijk kunnen maken voor al onze C&A-klanten’, zegt Slegtenhorst tegenover Textilia.

De collecties die Frans Molenaar voor C&A ontwerpt, zullen niet alleen in Nederlands maar ook in warenhuizen in München, Stuttgart, Zwitserland en Parijs verkrijgbaar zijn. Toch verwacht C&A geen H&M-achtige hysterie voor de deuren van de warenhuizen. ‘We hebben geen hype, maar een langdurige samenwerking voor ogen.’ Naast de collectie die Frans Molenaar voor C&A tekent, zal ook een collectie van C&A outfits door de couturier worden geselecteerd en als Selected by Frans Molenaar in de winkels worden gehangen.

Het nieuwe gezicht van Frans Molenaars confectielijn wordt de muze van de couturier, Irene van de Laar. Het voormalige model, dat vele jaren op de catwalk verscheen bij Frans Molenaars couturecollecties, figureert vanaf oktober in de winkelreclames en in een tv-spotje.

Op de foto: Outfit uit de eerste collectie van Frans Molenaar voor C&A

Lees ook:Oud & Nieuw met Frans Molenaar
Lees ook:Frans Molenaar (74) overleden
Lees ook:Bitterballen en champagne bij Frans Molenaar
Lees ook:De Frans Molenaar Prijs 2009 gaat naar Hyun Yeu
Lees ook:Nederlandse topdesigners ontwerpen Alzheimer SOCKS in strijd tegen de ziekte van Alzheimer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>