Catisfaction guaranteed met Pussy Deluxe

De kat achter Pussy Deluxe is naar eigen zeggen irritant perfect. Het is dan ook geen wonder dat de wintercollectie voor 2009 volgens het ondeugende lingerielabel weer satisfaction guaranteed is. Bijvoorbeeld dankzij de catisfaction coat, een speelse trenchcoat voor alledag.

Het ondeugende lingeriemerk Pussy Deluxe staat bekend om spannende slipjes en nachtmode met een sexy knipoog. Maar het irritant perfecte katje van modehuis Nastrovje Potsdam prijkt ook op schoolspullen, parfums, cosmetica, sportkleding en badmode. En dit najaar bevindt zich onder de deluxe outfits voor alledag zelfs een catisfaction coat. Het is een zwarte trenchcoat met de bekende kattenlogo’s om in te loungen, te shoppen of op het werk te verschijnen. Typisch een kledingstuk dat ook buiten de slaapkamer satisfaction guaranteed is?

Op de foto: De catisfaction coat uit de najaarscollectie 2009 van Pussy Deluxe

Lees ook:Beestachtige mode voor dierendag
Lees ook:Sally Hansen onthult nieuwe kleuren
Lees ook:Megan Fox in glamorous kerstcampagne Armani
Lees ook:NRC lanceert DeLUXE Magazine – Bekijk de Sneak Preview
Lees ook:Lady Gaga poseert voor campagne van Hello Kitty

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>