Lady Gaga poseert voor campagne van Hello Kitty

Moeten fashionista’s Hello Kitty serieus nemen? Wel als je fan bent van Lady Gaga, die zich in een aantal opvallende outfits hijst voor de 35e verjaardag van de kat.

Hello Pussy klinkt een stuk minder onschuldig dan Hello Kitty. Het tasje in de vorm van de Japanse kat dat Lady Gaga tijdens een fotoshoot om de taille droeg, is ook duidelijk niet bedoeld voor de kleintjes. Het hangt strategisch voor het kruis van de 23-jarige actrice.

Lady Gaga hees zich ter ere van de 35e verjaardag van de populaire kat in een aantal opvallende outfits. Denk: een jurk met Hello Kitty-poppen op de rok en plateauzolen met Hello Kitty-motief.

De eerste fashionista’s zijn al gaan roepen dat ze die hippe Hello Kitty-spulletjes ook willen hebben. Vooralsnog komen alleen de foto’s op de markt. Die worden namelijk afgedrukt op een speciale heruitgave van Gaga’s album The fame.

Lees ook:Mode of misser: Kindertas
Lees ook:50 designers ontwerpen zoete Hello Kitty jurken voor MAC
Lees ook:ELLE Taiwan zet Hello Kitty op cover
Lees ook:Lady Gaga gaat stage lopen bij hoedenontwerper
Lees ook:De meest Gaga-waardige outfits voor dit seizoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>