De ideale badpakken voor deze zomer

Variatie staat deze zomer centraal in de badmode. Maar hoe combineer je anno 2009 alle bikinitrends tot een appetijtelijk geheel? Millionlooks.com weet raad.

Badpakken met één schouder, felle kleuren, pareo’s. De badmode van 2009 is niet eenvoudig. Gelukkig geeft modeblog Millionlooks.com adviezen. Zo hoef je niet te schrikken van de felle kleuren van de badmode van dit jaar, vindt de redactie. Summer is bright, dus kan je er zelf ook oogverblindend uit zien!

Een tricky trend is de cut away swimwear: badpakken waarvan de stof op strategische plekken is weggesneden. Het idee is natuurlijk dat je op deze manier verleidelijke stukjes huid laat zien (zonder al te naakt op het strand te verschijnen). Maar helaas is deze trend daarom ook alleen weggelegd voor vrouwen met een perfect figuur. Een perfecte teint is trouwens ook mooi meegenomen.

Wie het lichaam in de buurt van zee, zwembad en strandfeestjes liever bedekt dan ontbloot, kan blij zijn met de trend om de badmode te voorzien van pareo’s, sjaaltjes, cardigans en andere verhullende kledingstukken. Volgens Millionlooks.com zijn de doorschijnende stoffen het mooiste. Vooral als je er volop fijne accessoires bij draagt.

Volgens Millionlooks.com is het geen probleem om verschillende trends te combineren. Dus een badpak in felle kleur met een asymmetrische schouderpartij is helemaal niet too much. En een cut away bikini met één schouder blijft gewoon om je lijf zitten. Zeggen ze.

Op de foto: Cut away swimwear van Victoria’s Secret

Lees ook:Catwalktrends SS2010: luxe badpakken
Lees ook:De badmode trends voor de zomer van 2013
Lees ook:Hunkemoller presenteert zoete swimwear collectie
Lees ook:In klassiekers naar het strand
Lees ook:Hoe leggings er níet lelijk uitzien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>