In de eigen winkel in plaats van op de catwalk van de AIFW

Het eigenzinnige Nederlandse label Haruco-vert staat dit jaar niet op de catwalk van de Amsterdam International Fashion Week. Wel kan je de nieuwe collectie bewonderen in de Amsterdamse winkel van het modeduo.

Is het de recessie? Of een nieuwe marketingbenadering? Het Hollandse Haruco-vert doet dit jaar niet mee aan de Amsterdam International Fashion Week. In januari presenteerden Rutger Prommenschenckel en Hajé Koopman hun nieuwe collectie met een video (en waarom ook niet? Viktor & Rolf laten met hun website ook iedereen meegenieten van hun shows).

Deze zomer is Haruco-vert deelnemer aan het publieksprogramma van de AIFW en kon iedereen op 18 juli 2009 de presentatie van de wintercollectie komen bekijken in de eigen winkel van het damesmodelabel.

Sinds mei 2009 heeft Haruco-vert een eigen winkel: een klassiek pand aan de Amsterdamse Haarlemmerdijk. Daar kan je de nieuwe wintercollectie natuurlijk de hele zomer nog gaan zien. Ook ná de AIFW.

Op de foto: Etalage van de winkel van Haruco-vert in de Amsterdamse Haarlemmerdijk

Lees ook:Nieuwe winkels doen recessie vergeten
Lees ook:Aftellen tot de zomerse Fashion Week 2009 in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam International Fashion Week in aantocht!
Lees ook:Must-see shop tijdens de AIFW
Lees ook:James Veenhoff weg bij AIFW

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>