Aftellen tot de zomerse Fashion Week 2009 in Amsterdam

Nog drie nachtjes slapen en dan begint de Amsterdam International Fashion Week Spring/Summer 2010. Fashion.blog.nl zet de spannendste evenementen die plaatsvinden tussen 22 en 26 juli 2009 op een rijtje.

De eerste catwalkshow die tijdens de zomereditie van de AIFW 2009 plaatsvindt, is van het ontwerpersduo Badgley Mischka. Het merk is een van de best verkopende labels in de Verenigde Staten en wordt gekoesterd door onder andere Jennifer Lopez en Madonna. Fashion.blog.nl is op 22 juli bij de catwalkshow en doet natuurlijk verslag.

Op 23 juli organiseert Bas Kosters weer zijn traditionele anti-fashion party, een feest waar iedereen bij kan zijn (als je een toegangskaartje van 7 euro koopt) en waar ook nog eens Anti Fashion Awards worden uitgereikt. Je moet er wel lef voor hebben, want je wilt natuurlijk niet de prijs voor Worst Dressed Guest in de wacht slepen…

Van het Downtown programma van de AIFW is de high tea bij het splinternieuwe horlogemerk Fromanteel een evenement om niet te missen. Iedereen kan er komen proeven!

Natuurlijk blijft Fashion.blog.nl de héle week in de buurt van het Amsterdamse Westergasfabriek, zodat ook de shows op de laatste dag niet gemist worden. Een catwalkreport van de show van Replay kan je hier zeker lezen.

En na 26 juli is de pret nog niet voorbij, want dan kan je hier op Fashion.blog.nl een paar after party shoes van Red foot shoes winnen!

Op de foto: Outfit uit de wintercollectie 2009 van Badgley Mischka

Lees ook:Badgley Mischka opent Amsterdam International Fashion Week in stijl
Lees ook:Het wordt nu aftellen tot de Amsterdam International Fashion Week voor 2010
Lees ook:Hoogtepunten van de Amsterdam International Fashion Week 2009
Lees ook:Win Redfoot shoes met Fashion.blog.nl!
Lees ook:Alle zomerse jeanstrends bij Replay catwalkshow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>