Draagbare Supertrash bij AIFW

Dat Janice Dickinson, bekend van American’s next topmodel, op 24 juli 2009 de catwalkshow van Supertrash zou bijwonen, was al groot nieuws. Maar de collectie die het Amerikaanse merk tijdens de Amsterdam Fashion Week 2009 showde, is minstens zo vermeldenswaardig.

Strakke leren broeken, glimmende shorts, een witte minijurk. Zeggen dat Supertrash kleding ontwerpt voor supertrash, is overdreven. Op het randje is het soms wel. Maar dat het merk niet alleen in de smaak zal vallen bij voetbalvrouwen bewijst de collectie voor de zomer van 2010, die het Amerikaanse merk tijdens de zomereditie van de AIFW 2009 presenteerde.

Een lange jurk over skinny jeans, vrolijke blauwe shorts, een glanzend grijze jumpsuit. Supertrash maakt draagbare, trendy kleding waarvan je nu al kunt voorspellen dat H&M er gretig kopietjes van gaat maken.

Het was de tweede keer dat Supertrash, dat sinds 2004 in Nederland verkrijgbaar is, op de AIFW showt. De kleding ligt in 1000 winkels, waarvan 600 in Nederland. Het merk is de afgelopen jaren sterk gegroeid, meldde Z24.nl onlangs. De reden zou liggen in de betaalbare designer looks die het fast fashion merk biedt. Wat dat betreft is het geen wonder dat niet alleen voetbalvrouwen dol zijn op Supertrash.

Op de foto: Outfit uit de zomercollectie 2010 van Supertrash (foto Peter Stigter)

Lees ook:SuperTrash opent nieuwe winkels in New York en Londen
Lees ook:Kleding van tv-serie Voetbalvrouwen te koop
Lees ook:Zomertrends volgens de Amsterdam International Fashion Week
Lees ook:Alle zomerse jeanstrends bij Replay catwalkshow
Lees ook:Pixie Lott in fotoshoot voor Supertrash

1 Reacties // Reageer

One thought on “Draagbare Supertrash bij AIFW

  1. emma

    Hoe heette het nummer dat werd gebruikt in de catwalkshow?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>