Hip of hype: Dégradé skinny

Net als je denkt dat je alle varianten van de jeans wel hebt gezien – van de zwarte bootleg tot de gerafelde boyfriend – komt er weer iets nieuws. Hallo dégradé skinny.

Jeans in bijzondere kleurtinten zijn dit najaar helemaal hip. Denk: zwartgebleekte jeans en stonewashed denim in jaren tachtig stijl. Stella McCartney bedacht weer iets nieuws: de dégradé skinny. Simpel gezegd zijn de broekspijpen van deze jeans ‘gewoon’ blauw van boven en wit van onderen. Waarbij de ene kleur natuurlijk subtiel overloopt in de andere.

De bijzondere skinny van Stella McCartney kenmerkt zich niet alleen door het kleurpallet, maar ook door een superstrakke pasvorm en ritsen op enkelhoogte.

Om in de allernieuwste skinnytrend te lopen, heb je wel een dikke portemonnee nodig. Want voor de Stella McCartney tie-dye, die exclusief verkrijgbaar is bij Net-a-porter, betaal je bijna 300 euro.

Op de foto: Detail van de Stella McCartney dégradé skinny

Lees ook:Grijze skinny jeans zijn dé must-have
Lees ook:Stella McCartney lanceert kindercollectie voor Gap
Lees ook:Fashion forward: Wordt de skinny jeans een wereldgezondheidsprobleem?
Lees ook:Exclusieve Stella McCartney online te koop
Lees ook:Stella McCartney gebruikt cartoons in advertentie-campagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>