Otazu failliet – welles, nietes

Er gaan geruchten dat het bedrijf van Rodrigo Otazu failliet is. Maar de sieradenmaker zelf ontkent dat hij in de problemen zit en kondigt aan dat er tijdens de New York Fashion Week in september ‘twee hele grote dingen’ op de agenda staan.

Vorige week meldde RTL dat Otazu Jewels failliet is. Maar Rodrigo Otazu ontkent financiële problemen bij zijn sieradenbedrijf, schrijft Textilia. De ontwerper, die bekend staat om zijn overdadige bling-bling, woont inmiddels in New York en verwacht met een sterke collectie deel te nemen aan de Fashion Week die daar in september plaatsvindt, meldt ook Glamour.blog.nl.

Vaststaat dat Otazu twee zusterbedrijven heeft verkocht en zich nu alleen nog op design richt. Een homecollectie, couture en schoenen hoeven we dus niet meer te verwachten. Maar hopelijk kunnen we nog wel wat jaartjes vooruit met zijn glamoursieraden.

Op de foto: Logo van Otazu

Lees ook:Otazu in de tweede film van Sex and the City
Lees ook:Kom kijken naar Otazu
Lees ook:Amsterdam Fashion Week heeft nieuwe eigenaar
Lees ook:Plus-Size Only modeshow tijdens New York Fashion Week
Lees ook:Vintage couture bij G-Star is chic en elegant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>