Kom kijken naar Otazu

Ga je binnenkort trouwen? Loop dan even binnen in de Bijenkorf in Amsterdam. Vanaf afgelopen zaterdag zijn daar namelijk 12 sieraden van Rodrigo Otazu’s Couture Collection 2006 te bewonderen. Ze zijn niet te koop, maar één gelukkige kan een afspraak krijgen met de sieraden goeroe himself.

Otazu kan deze gelukkige adviseren bij het uitkiezen van een sieraad voor een speciale gelegenheid. En dat de goede man daar veel verstand van heeft, blijkt wel uit zijn voorgaande collecties en zijn reputatie

Zijn sieraden worden inmiddels door talloze beroemdheden gedragen. Ze zijn glamorous en lekker dramatisch. Voor Queen of Pop Kylie Minogue ontwierp hij zelfs een speciale diamand. Ook Britney Spears is een trouwe fan. Zij schakelt Otazu geregeld in voor haar MTV optredens.

Goed nieuws voor de Otazu fans: Hij wil zich binnenkort gaan storten op het ontwerpen van interieur. Ik kan niet wachten!

Bron: www.bijenkorf.nl / www.otazu.nl

Lees ook:Kylie Minogue en sloggi slaan handen ineen
Lees ook:Otazu in de tweede film van Sex and the City
Lees ook:Otazu failliet – welles, nietes
Lees ook:Kylie Minogue en sloggi zetten samenwerking voort in 2015
Lees ook:SLOGGI LANCEERT DUO PACK MET KYLIE MINOGUE

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kom kijken naar Otazu

  1. Melissa

    Bedankt voor de oplettendheid!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>